Само след няколко дни Шоуто на Николаос Цитиридис ще се завърне

...
Само след няколко дни Шоуто на Николаос Цитиридис ще се завърне
Коментари Харесай

Новото попълнение към Шоуто на Николаос Цитиридис

Само след няколко дни  " Шоуто на Николаос Цитиридис " ще се завърне за своя седми сезон и обещанията са, че всичко ще бъде друго.

Най-малкото заради две аргументи. Първата е мотото на новия сезон - " Вдигаме равнището ", а втората е огромната смяна в излъчването и времетраенето на шоуто. То към този момент ще се излъчва единствено в петък и продължителността му ще бъде цялостен час, а не 30 минути както досега.

Оказва се, че новите неща в  " Шоуто на Николаос Цитиридис " не стопират дотук. Бендът на шоуто ще се снабди с ново попълнение от новия сезон. Това е  Жаклин Таракчи , която стана огромния победител в деветия сезон на " Гласът на България ".

" Щастлива съм да бъда част от екипа на обичаното ми телевизионно шоу, което и като зрител доста обичам ", споделя 19-годишната Жаклин за новото си предизвикателство. Припомняме, че преди няколко месеца тя победи на финала на " Гласът на България " с осъществяване на песента " Повей, ветре " на Паша Христова.

Като част от тима на Дара Жаклин Таракчи остави на второ място Калоян Николов, а на трето Александър Петров. Сега остава да разберем по какъв начин равнището в  " Шоуто на Николаос Цитиридис " ще бъде вдигнато, тъй като от този сезон Цитиридис, с изключение на водещ и сценарист на шоуто, ще бъде и негов изобретателен продуцент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР